Frisian Gin Sneek

Frisian Gin uit Sneek Gin uit Friesland op basis van jenever en gemaakt en getrokken van (on)kruid uit eigen Friese tuin. Ook heerlijk om te mixen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Sneek

Frysk Hinder Whisky

Frysk Hinder single malt Whisky uit Bolsward Frysk Hinder is een sinlge malt Whisky gestookt en gebotteld in Bolsward Friesland. Een ambachtelijke whisky van Nederlandse / Friese bodem!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Bolsward

Terschellinger Cranberry Rooibos Thee

  Terschellinger Cranberry Rooibos Thee Terschellinger Cranberry thee met rooibos. De smaak van wilde cranberry en rooibos is zeer bijzonder en als thee op ieder moment van de dag een belevenis.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Terschelling

Terschellinger Cranberry Thee

  Terschellinger Cranberry Thee Terschellinger Cranberry thee. Een dampende kop thee, met kleine stukjes bessen. Een genot om uw dorst mee te lessen. Twee kopjes uit een zakje kunt u makkelijk gebruiken. Het ís alleen al een feest om bij het opschenken deze thee te ruiken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Terschelling

Nobeltje van Ameland

Nobeltje van Ameland  Het Nobeltje van Ameland is een van de bekendste waddenlikeuren. Het vierde in 2002 dan ook al zijn honderdjarig bestaan. Het drankje is een creatie van Willem Barend Nobel, die in 1902 in het dorpje Ballum café Nobel opende.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Ameland

Pondkoek Terschelling

Pondkoek Terschelling Pondkoek is een typische Terschellinger koek die ongeveer 25 cm lang en 15 cm breed is met afgeronde hoeken en heerlijk bij de koffie of thee is.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Terschelling

Schylger Zout Terschelling

  De Zoutroker van Terschelling Dat Hans Ditzel één van de beste visrokers is weten velen al, maar dat hij de enige ambachtelijke zoutroker van Nederland is, was bij velen nog niet bekend. Schylger Zout is uniek in zijn soort!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Terschelling

Terschellinger Juttersbitter

Terschellinger Juttersbitter Schylger juttersbitter of Terschellinger juttersbitter is een heerlijke milde kruidenbitter van het mooie waddeneiland Terschelling. Zachte kruiden en een zoete afdronk maken dit product tot een favoriet voor zowel hem als haar.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Terschelling

Friese Dumkes

Friese Dumkes Friese duimpjes of Fryske dumkes zijn zo Fries dat niemand nog de moeite neemt om uit te leggen waarom ze zo heten.Naar verluidt omdat de bakker direct na het bakken zijn duim in het nog zachte deeg drukte om er zo zijn “Handtekening”op te zetten en er de speciale vorm aan te geven.