Enkhuizer Almanak

Enkhuizer Almanak Zo Hollands als een tulp in een klomp. Een kordate overlever. Stokoud en springlevend. Vriendelijk, verrassend en traditioneel. Verguisd als folklore, vermaard om zijn autoriteit. Een uniek boekje, elk jaar weer. De oudste nog verschijnende almanak ter wereld!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Enkhuizen

Duits & Lauret Winterstout, Vleuten

  Duits & Lauret Winterstout, Vleuten Winterstout van Duits en Lauret is een krachtig en vol winters biertje van hoge gisting. Een warm biertje voor de koude maanden.

Duits & Lauret Stout, Vleuten

Duits & Lauret Stout, Vleuten  Het Stout bier van Duits & Lauret is een biertje waar je rustig voor moet gaan zitten en genieten. Complex, donker en vol.

Duits & Lauret Blond, Vleuten

Duits & Lauret Blond, Vleuten Het Blonde bier van Duits & Lauret kenmerkt zich door zijn frisheid en complexiteit. Veel aromatische hoppen maken de smaak uitgesproken en aangenaam bitter en citrusachtig.

Frysk Hinder Whisky

Frysk Hinder single malt Whisky uit Bolsward Frysk Hinder is een sinlge malt Whisky gestookt en gebotteld in Bolsward Friesland. Een ambachtelijke whisky van Nederlandse / Friese bodem!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Bolsward

Dark Roast vandeStreek Bier, Utrecht

Dark Roast, vandeStreek Bier, Utrecht Het krachtige volle bier Dark Roast van vandeStreek bieren uit Utrecht is een verrassend biertje van de gebroeders Van de Streek.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Brutus Maximus bier, Utrecht

Brutus Maximus Bier, Utrecht Brutus American Amber Lager van brouwerij Maximus uit Utrecht is een zoetig licht biertje wat zich lekker laat weg drinken.

Broeders vandeStreek Bier, Utrecht

  Broeders, vandeStreek Bier, Utrecht Het frisse biertje Broeders van vandeStreek bieren uit Utrecht is een heerlijk biertje van de gebroeders Van de Streek.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Betuwse wijnen

  Betuwse wijnen De wijnen uit de Betuwe worden op duurzaame en ambachtelijke manier gemaakt. Met speciaal voor Nederland geschikt gemaakte druivenrassen worden verschillende heerlijke wijnen gecultiveerd.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Betuwe