Strawberry Gold ‘s-Gravenzande

aardbeien likeur strawberry gold klein

aardbeien likeur strawberry gold klein 

Strawberry Gold ‘s-Gravenzande

Strawberry Gold is een heerlijk zuivere ambachtelijke likeur gemaakt op basis van Schiedamse brandewijn en aardbeien uit het Westland.

 

 aardbeien likeur strawberry gold kistje

Strawberry Gold

Strawberry Gold is een heerlijk zuivere aardbeienlikeur gemaakt op basis van Schiedamse brandewijn en aardbeien.

Het is ontstaan door een samenwerking tussen sterrenchef Niven Kunz en aardbeien die gekweekt zijn door Jaco en Sandra Huysman van de ’s Gravenzandse kwekerij De Westlandse Aardbei. De likeur waar minstens 80 aardbeien in zijn verwerkt is zuiver van smaak en natuurlijk zoet. De mooie fles komt in een ambachtelijk gemaakte houten kist. Een heerlijk drankje om zowel puur als met ijs te drinken of te sprenkelen over vanille ijs.

 

Samenwerking Niven Kunz en Huysman

Huysman:’Niven ad al eerder voor tachtig gasten bij ons in de kas gekookt en we wisten van zijn plan om een likeur te ontwikkelen. Met onze aardbeien ontstond het idee voor Strawberry Gold.’

 

Strawberry Gold kopen?

 Op dit moment weten we niet waar het gekocht kan worden

 

‘s-Gravenzande 

Westland

‘s-Gravenzande is een stad in de gemeente Westland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

 

‘s-Gravenzande (Op z’n Westlands: Breeje Durp) heeft als enige plaats in het Westland een historie als stad: : het kreeg in 1246 stadsrechten van graaf Willem II van Holland, die er net als zijn vader graaf Floris IV geregeld verbleef. Aan het grafelijk hof heeft ‘s-Gravenzande de helft van zijn naam te danken. Het element -zande verwijst naar de verzande Maasmonding, waarbij het stadje ontstaan is.

Bekend in de stad zijn de de Oranjesluis een sluis met sluiswachterswoning aan de Maasdijk uit 1676 en het Raadhuis. Hetvoormalige raadhuis van ‘s-Gravenzande uit 1869.

 

Info ‘s-Gravenzande

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *