Auxerrois Thorn

  Auxerrois Thorn (Limburg) De Auxerrois van Wijngoed Thorn uit Midden-Limburg is een witte wijn van nederlandse bodem met een bloemige en een opvallende sappige smaak.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Thorn

Arnhemse meisjes

Arnhemse meisjes Arnhemse meisjes zijn ovale hardgebakken koekjes van bladerdeeg die rijkelijk zijn bestrooid met suiker. De koekjes werden voor het eerst gebakken in 1829 door bakker Hagdorn in Arnhem. 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Arnhem

Els la Vera

Els la Vera Deze van oorsprong Limburgse bitter geniet veel populariteit in het zuiden van Nederland. Het staat bekend onder verschillende namen zoals: Els, Elske of Aelske. De bittere smaak van Els komt van het kruid Alsem (waar ook Absint mee gemaakt wordt). Verder bevat Els steranijs.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Beek

Grunn Bock Groningen

  Grunn Bock uit Groningen Grunn Bock is het paradepaardje van de Groningse Stadsbrouwerij. Het is een krachtig robijnrood herfstbier van 7,5% vol. alc. Diverse geroosterde mouten maken dit tot zo’n speciaal biertje.

Grunn Hail en Zegen Groningen

  Grunn Hail en Zegen Groningen Deze “dunkles weisse” oftewel een donker witbier van 6,0% heeft een mooie, volle en romige smaak en was oorspronkelijk de opvolger van het winterbier. 

Grunn Goudhaantje Groningen

  Grunn Goudhaantje Groningen Grunn Goudhaantje is het oerpilsener uit Groningen. Dit ambachtelijke streekbier onderscheidt zich door zijn goudkleurige glans en zijn diffuse schittering. Een vleugje hop geeft dit bier van 5% vol. alc. haar zachte en droge smaak. 

Grunn Rode Hoan bier

  Grunn Rode Hoan bier Grunn Rode Hoan is het Groningse Koningck onder de amberale bieren . Dit ambachtelijke streekbier onderscheidt zich door zijn robijnrode glans en zijn mooie hopbitterheid.

Jonge Daen bier, Utrecht

Jonge Daen bier, Utrecht Jonge Daen is de gefiltreerde versie van Ouwe Daen. De nog aanwezige gistcellen en eiwitten zijn gefilterd waardoor andere aroma’s en smaakcomponenten geaccentueerd worden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Knienekeutels Salmiakballetjes

Knienekeutels salmiakballetjes uit Drenthe Knienekeutels zijn lekkere salmiakballetjes en zijn verpakt in een erg leuk doosje met Drentse vlag.

Terschellinger Cranberry Rooibos Thee

  Terschellinger Cranberry Rooibos Thee Terschellinger Cranberry thee met rooibos. De smaak van wilde cranberry en rooibos is zeer bijzonder en als thee op ieder moment van de dag een belevenis.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Terschelling