Deventer koek

Deventer koek Deventer koek is zoals de naam het al zegt koek uit Deventer. Al in de middeleeuwen werden deze Deventer koeken volgens strenge gemeentelijke aanwijzingen gebakken. De Deventer Koek is er in vele variaties: Kruidkoek, Bijtjes, Halve Elle koek en Gemberblokjes.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Deventer

Koelschip Bokbier Almere

Koelschip Bokbier Almere Koelschip Bokbier uit Almere met 8,5 % vol Alc is een bier speciaal voor de herfst gebrouwen, vol van smaak en elk jaar anders. Niet zoet maar zacht bitter met een prettige afdronk. Bokbier gebrouwen van Blonde mout, donkere mouten, Hallertauer hop, Safir en Perle en fijn biergist. De mout en hop… Lees verder Koelschip Bokbier Almere

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Almere

Schouwse Storm Jutter

Schouwse Storm Jutter Jutter van Schouwse Storm is een traditionele kruidenbitter gemaakt naar oud Zeeuwsch recept en heeft een alcohol percentage van 30%.

Schelvispekel Vlaardingen

Schelvispekel Vlaardingen Schelvispekel uit Vlaardingen is een sterke, gekruide alcoholische drank die valt onder de kruidenbitters. De drank bevat 35% alcohol en een historische vissersdrank.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vlaardingen

Texel’s Juttertje

Texel’s Juttertje Juttertje is een heerlijke kruidenbitter van het eiland Texel. Deze op ambachtelijke wijze bereide bitter is getrokken van talrijke natuurzuivere kruiden volgens oud Texels familie recept.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Texel

Domtorenwijn Utrecht

Domtoren wijn Domtorenwijn is een heerlijke wijn met een Utrechts tintje. Jan Besseling uit Utrecht heeft deze mooie wijn geselecteerd om Utrecht een ‘eigen’ wijn te kunnen geven.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Bockbieren Oudaen, Utrecht

Bockbieren Oudaen, Utrecht Bockbieren van Stadskasteel Oudaen in Utrecht zijn er in verschillende soorten naar gelang het seizoen. Zo hebben ze Lentebock, Herfstbock en Donckerbock in hun assortiment.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Ouwe Daen bier, Utrecht

Ouwe Daen bier, Utrecht Ouwe Daen is een ongefilterd tarwebier met 5% alcohol. De Ouwe Daen heeft een zachte, iets zoetige, romige smaak.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Davelaar Speculaaskoeken Alkmaar

Davelaar Speculaaskoeken Alkmaar Het mengen van de specerijen en kruiden tot een speculaasmelange is bij Davelaar geheim. Als basisdeeg gebruikt Davelaar het Jodenkoeken recept en daar doorheen mengen ze een speculaaskruiden melange. Al bij het openen van het blik komt het aroma van echte bakkersspeculaas u tegemoet.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Alkmaar

Davelaar Stroopkoeken Alkmaar

Davelaar Stroopkoeken Alkmaar Wie de heerlijke smaak van Davelaar Jodenkoeken ooit geproefd heeft kan zich voorstellen hoe lekker het is om een zoete stroop tussen twee brosse Davelaar Jodenkoeken te vullen. Davelaar Stroopkoeken zijn verkrijgbaar in het unieke Davelaar blik en per 10 stuks verpakt.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Alkmaar