Duits & Lauret Blond, Vleuten

Duits & Lauret Blond, Vleuten Het Blonde bier van Duits & Lauret kenmerkt zich door zijn frisheid en complexiteit. Veel aromatische hoppen maken de smaak uitgesproken en aangenaam bitter en citrusachtig.

Duits & Lauret Stout, Vleuten

Duits & Lauret Stout, Vleuten  Het Stout bier van Duits & Lauret is een biertje waar je rustig voor moet gaan zitten en genieten. Complex, donker en vol.

Duits & Lauret Winterstout, Vleuten

  Duits & Lauret Winterstout, Vleuten Winterstout van Duits en Lauret is een krachtig en vol winters biertje van hoge gisting. Een warm biertje voor de koude maanden.

Dark Roast vandeStreek Bier, Utrecht

Dark Roast, vandeStreek Bier, Utrecht Het krachtige volle bier Dark Roast van vandeStreek bieren uit Utrecht is een verrassend biertje van de gebroeders Van de Streek.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Broeders vandeStreek Bier, Utrecht

  Broeders, vandeStreek Bier, Utrecht Het frisse biertje Broeders van vandeStreek bieren uit Utrecht is een heerlijk biertje van de gebroeders Van de Streek.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Brutus Maximus bier, Utrecht

Brutus Maximus Bier, Utrecht Brutus American Amber Lager van brouwerij Maximus uit Utrecht is een zoetig licht biertje wat zich lekker laat weg drinken.

Jonge Daen bier, Utrecht

Jonge Daen bier, Utrecht Jonge Daen is de gefiltreerde versie van Ouwe Daen. De nog aanwezige gistcellen en eiwitten zijn gefilterd waardoor andere aroma’s en smaakcomponenten geaccentueerd worden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Linteloo Gold bier, Utrecht

Linteloo Gold bier, Utrecht Linteloo Gold is een urtyp-pilsener van hoge gisting met een fruitig en hoppig karakter,  waardoor het iets droog op de tong is.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad

Domtorenwijn Utrecht

Domtoren wijn Domtorenwijn is een heerlijke wijn met een Utrechts tintje. Jan Besseling uit Utrecht heeft deze mooie wijn geselecteerd om Utrecht een ‘eigen’ wijn te kunnen geven.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Utrecht Stad