Strawberry Gold ‘s-Gravenzande

  Strawberry Gold ‘s-Gravenzande Strawberry Gold is een heerlijk zuivere ambachtelijke likeur gemaakt op basis van Schiedamse brandewijn en aardbeien uit het Westland.

Frisian Gin Sneek

Frisian Gin uit Sneek Gin uit Friesland op basis van jenever en gemaakt en getrokken van (on)kruid uit eigen Friese tuin. Ook heerlijk om te mixen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Sneek

Texels Skuumkoppe

  Texels Skuumkoppe Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier van hoge gisting van Texel. Het wordt gebrouwen met alleen Texelse ingrediënten door de Texelse bierbrouwerij.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Texel

Beerskey, Berghem (Oss)

  Beerskey uit Berghem (Oss) Dit unieke bier van Muifelbrouwerij uit Berghem (gemeente Oss) kenmerkt zich door de bijzondere combinatie met geturfde whisky mout.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Berghem

Zuidam Whisky’s

  Zuidam Whisky Millstone 100 Rye, Sherry Cask en American Oak zijn enkele van de heerlijke whisky’s gebotteld door Zuidam. Ambachtelijk bereid in Baarle-Nassau in Noord-Brabant.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Baarle-Nassau

Emelisse bier Kamperland

  Emelisse bier Oerpils Urtype / Oerpils Pilsener van Emelisse is een bijzonder pilsener gebrouwen op traditionele wijze in Kamperland, Noord-Beveland in Zeeland. Strak gehopt en knisperend in de mond zoals de brouwer zelf zegt.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Kamperland

Zuidam Genevers

  Zuidam Genevers Jonge Graan Genever, Zeer oude genever en Rogge gevener zijn enkele van de heerlijke dranken die Zuidam bottelt. De in Baarle-Nassau gevestigde distilleerderij in Noord-Brabant is een ambachtelijk bedrijf met unieke dranken van Nederlandse bodem, waaronder heerlijke genever (jenevers)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Baarle-Nassau

Enkhuizer Almanak

Enkhuizer Almanak Zo Hollands als een tulp in een klomp. Een kordate overlever. Stokoud en springlevend. Vriendelijk, verrassend en traditioneel. Verguisd als folklore, vermaard om zijn autoriteit. Een uniek boekje, elk jaar weer. De oudste nog verschijnende almanak ter wereld!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Enkhuizen

Duits & Lauret Winterstout, Vleuten

  Duits & Lauret Winterstout, Vleuten Winterstout van Duits en Lauret is een krachtig en vol winters biertje van hoge gisting. Een warm biertje voor de koude maanden.

Duits & Lauret Stout, Vleuten

Duits & Lauret Stout, Vleuten  Het Stout bier van Duits & Lauret is een biertje waar je rustig voor moet gaan zitten en genieten. Complex, donker en vol.