Dark Roast vandeStreek Bier, Utrecht

Gepost in Utrecht Stad

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

darkroast vandestreek bier etiket

Dark Roast, vandeStreek Bier, Utrecht

Het krachtige volle bier Dark Roast van vandeStreek bieren uit Utrecht is een verrassend biertje van de gebroeders Van de Streek.

 

dark roast vandestreek bier fles
 

vandestreek bier logo 

Dark Roast bier

Dark Roast is een krachtig bier, donker en vol van smaak en net als Broeders gemaakt door de broers Van de Streek uit Utrecht.

De ingrediënten zijn: pilsmout, cara 120, havervlokken, chocolademout, special B, suiker, East Kent Goldings, koffie, gist

Brouwerij Van de Streek Bieren

Vandestreek of Van der Streek bieren is een brouwerij gerund door twee voor bier enthousiaste broers uit Utrecht. Wat als hobby begon, willen de broers nu laten proeven aan een groter publiek. Ze vinden het eigen bier zodanig lekker dat ze dat graag met de rest van Nederland willen delen.

De recepten worden zelf bedacht en getest en met de beste combinaties worden nieuwe bieren op de markt gebracht. Van fris tot extreem, de broers zijn nog lang niet uigebrouwen. En dat alles in hun eigen brouwerij.

Lees mer over Broeders bier

 

DARK ROAST VANDESTREEK BIER KOPEN?

Bij bierspecialisten rondom Utrecht

 

Utrecht 

Utrecht ligt in het midden van Nederland en is de hoofdstad van provincie Utrecht. Gemeten naar aantal inwoners is het de op drie na grootste stad van Nederland.

 

Utrecht is een van de oudste steden van Nederland met een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de de Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

De naam Utrecht is afkomstig van het Latijnse Traiectum, dat "doorwaadbare plaats" betekent. De 'U' komt van het Oudnederlandse woord uut, dat 'benedenstrooms' betekent.
Op en rond het huidige Domplein is de plaats waar de Romeinen de basis voor de stad Utrecht hebben gelegd. Rond 50 na Chr.

 

Info Utrecht
  

Reacties  

 
+1 #1 Gert Jan Kuiper 15-09-2015 21:12
Een 'verassend' biertje? Dat wil niemand. Een verrassend biertje misschien wel. Andere fouten: Pilsmout -> pilsmout, Havervlokken -> havervlokken, Chocolademout -> chocolademout, Suiker -> suiker, Koffie - koffie, Gist -> gist, gerunt -> gerund.
Verder ga ik het bier nu drinken!
Citeer
 
 
0 #2 Nicolas 16-09-2015 05:11
Hoi Gert Jan. Dankjewel voor je oplettendheid. Dat krijg je als een Zwitserse Nederlander gaat schrijven over Nederlandse producten ;-)
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen