André Prael bier Amsterdam

Gepost in Amsterdam

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

andre

André Prael bier Amsterdam

André van brouwerij de Prael uit Amsterdam is een amberkleurig meibok. Het bevat 6,6% alcohol en is te verkrijgen in 33cl, 50 cl en 75cl formaat.

 

andrevoor

André Prael bier

Volgens de makers een fris bitter bier dat je diep in je hart zal raken.

De naam André komt van de Nederlandse zanger André Hazes die vanaf de late jaren 1970 populair was met zijn eigentijdse vorm van het levenslied. Hij wordt gezien als één van de grootste volkszangers die Nederland ooit gehad heeft.

 

Alle Prael bieren

 

 

Brouwerij De Prael

Brouwerij de Prael is een kleinschalige ambachtelijke bierbrouwerij, waar een kwalitatief hoogstaand product wordt gebrouwd. Het is een stichting die mensen aan het werk zet met een langdurig psychiatrische handicap.

Met hun brouwinstallatie wordt momenteel 1000 liter prachtig speciaalbier per week gebrouwen.

 

Waar kan ik André kopen?

- Je vindt hier meerdere locaties

 

 

Amsterdam

250px-locatieamsterdam.svg

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en grootste stad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook wel Mokum genoemd, ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ.

 

De naam van de stad is afgeleid van de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort.

Andere attracties in de hoofdstad zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum; het Anne Frank Huis; het prostitutiegebied De Wallen; en de vele coffeeshops die de stad rijk is. Verder telt Amsterdam twee universiteiten en is het de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld, 178 in 2010.

 

Info Stad

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen