Over ons

Nicolas Monopoli

Lokalespecialiteiten.nl

Lokalespecialiteiten.nl is ontstaan na een lange zoektocht naar dat ene lokale product, bijzondere drankje, thee of recept die je uiteindelijk niet of slecht kan vinden op internet. Na jaren zomers op Terschelling te hebben gewerkt begon het mij steeds meer op te vallen hoeveel ‘eigen’ lokale producten het eiland had. Veel van die producten zijn op basis van de op Terschelling groeiende cranberrybes, maar ik vond er bijvoorbeeld ook verschillende soorten honing, drankjes zoals Juttersbitter, bonbons en zelfs meubels gemaakt van op het strand aangespoeld hout.

Na een beetje gespeurd te hebben online viel het mij op dat er voor veel lokale producten uit de rest van Nederland eveneens weinig informatie te vinden is.

Ons streven

Lokalespecialiteiten.nl streeft er naar een podium te creëren voor alle bijzondere en speciale producten die in de Nederlandse steden en provincies te vinden zijn. Daarnaast zullen steeds meer van deze producten in onze webshop te vinden zijn: Localspecialty.eu

 

Promotie bijzondere producten

Daarnaast biedt Lokalespecialiteiten.nl een plek voor de makers van bijzondere Nederlandse producten om hun product gratis te kunnen promoten en voor een groter publiek zichtbaar te maken. Zodoende blijft de bijzondere productervaring niet beperkt tot die ene keer dat een klant toevallig een lokale winkel in liep, ergens op vakantie was of bij vrienden of familie iets bijzonders te proeven kreeg. Als u als producent informatie over één van uw producten op onze website zou willen hebben, kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@lokalespecialiteiten.nl .

 

Localspecialty.eu

Localspecialty.eu is de webwinkel van Lokalespecialiteiten.nl. Omdat we internationaal verkopen is onze webshop en . EU domein. Wij werken samen met slijterij Kwestievansmaak.nl om een zo breed en uniek mogelijk assortiment van dranken te kunnen aanbieden. 

 

Met vriendelijke groet,

Nicolas Monopoli 

Nicolas Monopoli

http://nl.linkedin.com/in/nicolasmonopoli

Lokalespecialiteiten.nl & Localspecialty.eu

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *