Duits & Lauret Blond, Vleuten

duits en lauret blond

duits en lauret blond

Duits & Lauret Blond, Vleuten

Het Blonde bier van Duits & Lauret kenmerkt zich door zijn frisheid en complexiteit. Veel aromatische hoppen maken de smaak uitgesproken en aangenaam bitter en citrusachtig.

 

Blond Duits en Lauret 

duits en lauret

Duits en Lauret Blond

Blond is een uitgesproken biertje wat heerlijk is om gewoon lekker te drinken, maar ook goed gecombineerd kan worden met salades en witte vis.

Duits & Lauret Blond is verkrijgbaar in flesjes van 33cl. Het bier is van hoge gisting, is ongefilterd en niet gepasteuriseerd en heeft nagisting op fles en fust.
Alcohol percentage= 6,5%

Brouwerij Duits & Lauret

Danielle Duits en Marco Lauret begonnen in 2009 bier te brouwen onder de naam Duits & Lauret. Eerst op kleine schaal, inmiddels is het wat proffesioneler aangepakt. Daar waar het bier eerst (en in kleine mate nog steeds) in Vleuten wordt gemaakt, vindt de grote productie tegenwoordig plaats in De Proefbrouwerij in Lochristi, België. De amateur bier brouwervaring van Marco en de gastronomische achtergrond van Danielle, hebben ervoor gezorgd dat Utrecht / Vleuten en ook Nederland enkele zeer bijzondere bieren er bij hebben gekregen.

Naast Blond worden ook: Stout, Winterstout, Dubbelbock, Tevreden en Kiem door brouwerij Duits & Lauret gebrouwen.

 

WAAR KAN DUITS EN LAURET BLOND BIER KOPEN?

Rondom Utrecht

 

Vleuten-De Meern (Utrecht)

Vleuten is een buurt in de wijk Vleuten-De Meern in de stad Utrecht, in de  provincie Utrecht. Tot 2001 was het een zelfstandig dorp behorende bij de voormalige gemeente Vleuten-De Meern en tot 1954 vormde het een zelfstandige gemeente.

 

Enkele bezienswaardigheden in Vleuten of in de buurt daarvan zijn de Torenpleinkerk, een Hervormde kerk, waarvan de toren uit omstreeks 1300 dateert en ten zuidwesten van Vleuten, op de oude weg naar Harmelen, de dertiende-eeuwse Hamtoren. Dit is een overblijfsel van een ridderhofstad.

 

Info Vleuten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *