Pandora Maximus bier, Utrecht

maximus brouwerij logo1

maximus brouwerij logo1

Pandora Maximus Bier, Utrecht

Pandora Dutch Pale Ale is een blond fruitig en licht bitter bier van brouwerij Maximus.

 

Brutus Maximus 

Maximus Brouwerij logo 

 

 

Pandora bier

Pandora van brouwerij Maximus bevat 6% alcohol en is zoals de makers zeggen een echt ‘sessie bier’. Doordat het biertje een medium koolzuurgehalte bevat komt de smaak nog beter tot zijn recht.

Brouwerij Maximus

Maximus is een jonge brouwerij in Utrecht (de Meern). Ze hebben eigen koperen installaties waar de volgende bieren worden gebrouwen:  Pandora, Brutus, Highhops, Saison, Stout 6 & 8 en Bok.
De brouwinstallatie is te bekijken in het eigen proeflokaal in de Meern. Daar zijn tevens veel lokale producten te proeven waaronder worsten uit Utrecht, kazen uit Montfoort en Bodegraven, en heerlijke appelsap van de prachtig gelegen boomgaard naast Maximus.

Bij Brouwerij Maximus kun je terecht voor rondleidingen en proeverijen.

 

WAAR KAN IK PANDORA MAXIMUS KOPEN?

Rondom Utrecht (Vleuten/De Meern)

 

Utrecht (De Meern)

Utrecht ligt in het midden van Nederland en is de hoofdstad van provincie Utrecht. Gemeten naar aantal inwoners is het de op drie na grootste stad van Nederland.

 

De Meern is een buurt in de wijk Vleuten-De Meern in de stad Utrecht, in de  provincie Utrecht. Tot 2001 was het een zelfstandig dorp behorende bij de voormalige gemeente Vleuten-De Meern en tot 1954 vormde het een zelfstandige gemeente.

 

De Meern is voor archeologen een van de belangrijkste gebieden in Noordwest-Europa voor vondsten van schepen uit de Romeinse tijd. Ook is er sinds september 2013 een replica te vinden van een Romeinse wachttoren.

 

Info Utrecht  
– Centraal Museum

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *