Brutus Maximus bier, Utrecht

maximus brouwerij

maximus brouwerij

Brutus Maximus Bier, Utrecht

Brutus American Amber Lager van brouwerij Maximus uit Utrecht is een zoetig licht biertje wat zich lekker laat weg drinken.

 

Brutus Maximus 

Maximus Brouwerij logo 

 

 

Brutus bier

Brutus American Amber Lager, is een amber bier met  6% alcohol. Hij smaakt eerst heerlijk zoet en heeft wat hop bitterheid bij de afdronk. Het wordt gebrouwen met Amerikaanse hopsoorten waardoor het tonen van citrus krijgt. Door de lage gisting is Brutus lekker door te drinken. Het staat daarnaast bekend als de winnaar van ‘Het meest gewaardeerde bier van de provincie Utrecht’.

Brouwerij Maximus

Maximus is een jonge brouwerij in Utrecht (de Meern). Ze hebben eigen koperen installaties waar de volgende bieren worden gebrouwen:  Pandora, Brutus, Highhops, Saison, Stout 6 & 8 en Bok.
De brouwinstallatie is te bekijken in het eigen proeflokaal in de Meern. Daar zijn tevens veel lokale producten te proeven waaronder worsten uit Utrecht, kazen uit Montfoort en Bodegraven, en heerlijke appelsap van de prachtig gelegen boomgaard naast Maximus.

Bij Brouwerij Maximus kun je terecht voor rondleidingen en proeverijen.

 

BRUTUS MAXIMUS KOPEN?

Rondom Utrecht

 

Utrecht (De Meern)

Utrecht ligt in het midden van Nederland en is de hoofdstad van provincie Utrecht. Gemeten naar aantal inwoners is het de op drie na grootste stad van Nederland.

 

De Meern is een buurt in de wijk Vleuten-De Meern in de stad Utrecht, in de  provincie Utrecht. Tot 2001 was het een zelfstandig dorp behorende bij de voormalige gemeente Vleuten-De Meern en tot 1954 vormde het een zelfstandige gemeente.

 

De Meern is voor archeologen een van de belangrijkste gebieden in Noordwest-Europa voor vondsten van schepen uit de Romeinse tijd. Ook is er sinds september 2013 een replica te vinden van een Romeinse wachttoren.

 

Info Utrecht  
– Centraal Museum

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *