Koelschip Bokbier Almere

koelschip_almere

koelschip_almere

Koelschip Bokbier Almere

Koelschip Bokbier uit Almere met 8,5 % vol Alc is een bier speciaal voor de herfst gebrouwen, vol van smaak en elk jaar anders. Niet zoet maar zacht bitter met een prettige afdronk. Bokbier gebrouwen van Blonde mout, donkere mouten, Hallertauer hop, Safir en Perle en fijn biergist. De mout en hop zijn van de nieuw oogst.

 

 koelschip_almere

Brouwerij ´t Koelschip

`t Koelschip is Nederlands kleinste Bierbrouwerij en Destilleerderij.´t Koelschip heeft zich ten doelgesteld om bier te brouwen volgens oude recepten en deze in een nieuw jasje te steken. Verder zoekt het naar oude gebruiken binnen de bierbrouwerij wereld. Bier, een eeuwen oude drank die door overlevering is geworden wat bier nu is. Via de Sumiriers, Syriër, Grieken, Romeinen, Kelten, Germanen is het in Nederland terecht gekomen, Recepten die verbeterd werden door monniken en actieve bierbrouwers waardoor we nu kunnen genieten van bier. De bieren zijn zonder toevoegingen vervaardigd, dus volgens het Duitse Bayrische Reinheits Gebot gebrouwen met mooie mouten, Hallertauer Hopsoorten en fijne biergisten. Zo krijgen we bier in de zuiverste vorm.

De Koelschip bieren vindt u niet in de slijterij of Supermarkten, maar zijn alleen te bestellen bij de brouwerij.

 

Waar kan ik ´t Koelschip Bockbier uit Almere kopen?

– alleen hier

 

 

Almere 

250px-locatiealmere

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is het Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort Almere tot de 10 grootste gemeenten van Nederland.

 

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Elke laatste zondag van de maand kent Almere een ‘officiële’ koopzondag, waarop vrijwel alle winkels open zijn.

Binnen de grenzen van de gemeente Almere worden enkele grootschalige evenementen georganiseerd zoals: Defqon.1, Libelle Zomerweek, Drumparktroon, Popfestival Zand, Holland Triathlon, Almeerdaagse en Festival LaMère.

 

Info Almere

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *