Rabarcello

rabarcello fles

rabarcello fles

Rabarcello kopen

Rabarcello Amsterdam

Mister Kitchen’s Rabarcello uit Amsterdam is een heerlijke 100% natuurlijke likeur op basis van rabarber.

rabarcello 02

rabarber

Mister Kitchen’s Rabarcello

Deze likeur is gemaakt met het bijzondere ingrediënt rabarber. Een groente waar al millenia een medicinale werking aan wordt toegekend. Mister Kitchen heeft de smaak van rabarber op een natuurlijke wijze weten te vattten in deze likeur. Het bevat 18% alcohol en is een typische likeur die lekker als aperitief is te nuttigen, maar ook heerlijk koud na de maaltijd. Daarnaast is het ook goed te mixen.

Mister Kitchen

Mister Kitchen is een creatief culinair bureau gerund door drie mannen. Beleving rond voeding, eten en koken spelen bij hun een belangijke rol. Zo zetten ze nieuwe producten op de markt en helpen andere hun product neer te zetten op basis van hun culinaire kennis.
Ook schrijven ze voor verschillende bladen op het vlak van koken en eten. Hiermee zijn ze echt een begrip in Amsterdam en inmiddels in veel delen van Europa.
 
Mister Kitchen bestaat uit Daan faber, Maarten Hoekstra, Igor Sorko

 

RABARCELLO UIT AMSTERDAM KOPEN?

Rabarcello kopen
 
 

 

Amsterdam

250px-locatieamsterdam.svg

Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en grootste stad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook wel Mokum genoemd, ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ.

 

De naam van de stad is afgeleid van de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort.

Andere attracties in de hoofdstad zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum; het Anne Frank Huis; het prostitutiegebied De Wallen; en de vele coffeeshops die de stad rijk is. Verder telt Amsterdam twee universiteiten en is het de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld, 178 in 2010.

Info Stad

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *